Reportofon spion iUni Stick USB STK 100, Inregistrare audio, Memorie interna 4 GB de la iUni

STICK USB SPION Functionalitate:   Un mic gadget usor de folosit. Actionati inregistrarea de la un singur buton si il folositi ca si stick in acelasi timp. Inregistrarea se face oriunde nefiind conectat la calculator!   Camuflajul ideal: discret, util, profesional! Il puteti folosi oriunde fara sa dati de banuit,arata ca si un stick de memorie obisnuit.Functii princiaple:     inregistrare audio     poate fi folosit ca un stick normal     memorie interna 4GB     Mod utilizare:     Printr-o simpla comutare de buton intregistreaza pana la epuizarea bateriei, fara sa trezeasca suspiciuni.     Se incarca la portul usb al calculatorului.Pachetul contine:     Stick USB SpionMentiuni:     Recomandarea noastra este de a incarca stick-ul reportofon inaintea fiecarei utilizari.
Brand: iUni
Categoria: Spionaj la birou /
Reportofon spion iUni Stick USB STK 100, Inregistrare audio, Memorie interna 4 GB
Reportofon spion iUni Stick USB STK 100, Inregistrare audio, Memorie interna 4 GB

Reportofon spion iUni Stick USB STK 100, Inregistrare audio, Memorie interna 4 GB

Camera spion iUni Cravata, Foto, Video, Memorie interna 4 GB de la iUni

Cravata cu Camera Spy Functionalitate:     Cravata spion cu camera ascunsa ce are functie de inregistrare audio-video si dispune de o autonomie de pana la 1,5 ore de filmare continua,ce se stocheaza pe memoria interna de 4GB.Este ideala pentru cele mai discrete filmari.Functii principale:     Inregistrare audio-video     Fotografiere     Memorie interna 4GB     Telecomanda inclusaMod de utilizare:     Pentru pornirea/oprirea dispozitivului spion trebuie comutat butonul ON/OFF aflat pe spatele cravatei.     Pentru fotografiere se apasa scurt butonul de pe telecomanda.     Pentru inregistrare video se apasa lung (2-3 secunde) butonul de pe telecomanda si microcamera spion incepe sa filmeze.     Pentru finalizarea inregistrarii se apasa scurt butonul de pe telecomanda si in acest moment inregisrarea video se stocheaza in mod automat pe memoria interna a deviceului spion.     Descarcarea inregistrarilor se face prin simpla conectare a dispozitivului la PC prin cablul de date. Nu este necesara preinstalarea nicunui program, calculatorul dvs. va recunoaste spy-ul in mod automat ca pe un hard extern.Pachetul contine:     Cravata Spion cu Camera     Cablu conectare USB     Telecomanda     Manual de UtilizareMentiuni:     Dispozitivul trebuie reincarcat inainte de fiecare utilizare.
Brand: iUni
Categoria: Spionaj la birou /
Camera spion iUni Cravata, Foto, Video, Memorie interna 4 GB
Camera spion iUni Cravata, Foto, Video, Memorie interna 4 GB

Camera spion iUni Cravata, Foto, Video, Memorie interna 4 GB

Camera spion iUni Baterie Externa HD21, Video Full HD, Senzor de miscare, Card microSD pana la 32 GB de la iUni

Baterie Extern Spion iUni HD21 Functionalitate:     Aceasta camera camuflata intr-o mini baterie externa filmeaza la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.     Dispozitivul functioneaza de asemenea si ca o baterie externa care poate fi folosita pentru a incarca orice dispozitiv cu incarcare prin USB. Asta inseamna ca il poti folosi pentru a incarca telefonul tau mobil, tableta sau alte dispozitive similare.     Prin intermediul acestei camere poti inregistra pana la 8 ore continuu. Cand modul de detectie miscare este activat, bateria va tine mai mult.Functii principale:     Este usor de instalat si utilizat.     Camera de 5 Megat Pixeli cu Senzor CMOS     Rezolutie video: 1920 x 1080 la 30fps     Format video: AVI (Compresie H.264)     Unghi de filmare: 90 de grade     Iluminare minima: 1 LUX     Tip interfata: USB 1.1 sau 2.0     Consum memorie: 4GB/ ora     Inregistreaza continuu pana la 8 ore     Standby 48 de ore     Software pentru redare: Windows Media Player sau KMPlayerPachetul contine:     Baterie Extern Spion iUni HD21     Incarcator     Cablu USB     Manual de UtilizareMentiuni:     Suporta Card de Memorie de maxim 32 GB (nu este inclus)
Brand: iUni
Categoria: Spionaj la birou /
Camera spion iUni Baterie Externa HD21, Video Full HD, Senzor de miscare, Card microSD pana la 32 GB
Camera spion iUni Baterie Externa HD21, Video Full HD, Senzor de miscare, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Baterie Externa HD21, Video Full HD, Senzor de miscare, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Stick STK103, Foto, Video HD, Reportofon, Night Vision de la iUni

Stick usb cu camera spy si Night Vision Functionalitate:     Stick usb cu camera spy si Night Vision, poate fi folosit si ca stick normal, suporta card de pana la 16 gb.     Este echipat cu func?ia de vibra?ie, astfel ca semnalizarea acestora se face prin vibratii  la pornirea / oprirea / realizarea de fotografii / video / voce recodare,  fiind mai u?or de operat.     Inregistrarile se fac cu ajutorul butoanelor amplasate pe partea laterala. Dispozitivul are un sistem de avertizare prin vibratii si lumina.     Camera video incorporata este de o inalta calitate si un reportofon cu o mare sensibilitate.     Camera  foto are functie de stabilizator optic exact ca cele profesionale.     Filmarile sunt de o calitate deosebita datorita cipului de procesare de inalta rezolutie DV.          Functii principale:     Filmare audio-video     Fotografiere     Reportofon     Poate fi folosit ca un stick normal Pachetul contine:     Stick USB     Cablu USB     Manual de Utilizare  Mentiuni:     Recomandarea noastra este de a incarca stick-ul inaintea fiecarei utilizari.     Atentie! Cardul de memorie nu este inclus in pachet.
Brand: iUni
Categoria: Spionaj la birou /
Camera spion iUni Stick STK103, Foto, Video HD, Reportofon, Night Vision
Camera spion iUni Stick STK103, Foto, Video HD, Reportofon, Night Vision

Camera spion iUni Stick STK103, Foto, Video HD, Reportofon, Night Vision

Camera spion iUni Incarcator USB u1000, Foto, Video Full HD, Senzor de miscare de la iUni

Incarcator USB cu camera ascunsa Functionalitate:     Incarcatorul USB cu camera spion este un produs consacrat pe piata echipamentelor spion, succesul sau datorandu-se faptului ca, pe langa functia de incarcare a telefonului, poate surprinde imagini inedite din incaperea unde este instalat.     Prin intermediul microcamerei ascunse, puteti inregistra audio-video, obtinand astfel dovezile pe care le doriti.Functii principale:     Inregistrare audio-video de calitate foarte buna Full HD (1920×1080)     Senzor miscare: activeaza in mod automat inregistrarea cand sesizeaza miscare pe o raza de 6m in fata camerei     Telecomanda: control de la distanta     Foarte usor de mascat datorita functiei de baza: incarcator de telefon.Mod de utilizare:     Pentru pornirea dispozitivului, comutati butonul de pe dispozitiv in pozitia ON     Butonul A de pe telecomanda porneste functia de spion, apoi asteapta urmatoarea comanda     Dupa apasarea butonului A, pentru a face o fotografie apasati butonul B     Butonul C de pe telecomanda porneste inregistrarea audio-video (timp de inregistrarea aproximativ 80 minute), pentru salvarea inregistrarii (rezolutie 1920×1080 la 30 fps format AVI) apasati inca o data butonul C     Butonul D de pe telecomanda porneste inregistrarea audio-video la detectie de miscare (detecteaza miscarea la maxim 6m in fata camerei), pentru salvarea inregistrarilor apasati inca o data butonul C     Pentru a opri dispozitivul apasati butonul A de pe telecomanda.Descarcarea inregistrarilor:     Pentru a descarca inregistrarile puteti conecta dispozitivul la calculator cu ajutorul cablului de date, sau puteti scoate cardul de memorie din aparat si il introduceti in calculatorScrierea datei si orei pe inregistrare:     Pe cardul de memorie creeati un fisier de tip txt de forma inchtime.txtinch iar in interiorul acestuia scrieti ca in modelul urmator data si ora, exemplu: 2015.02.20 13:25:30Pachetul contine:     Incarcator USB cu Camera Spion iUni u1000     Telecomanda     Cablu USB     Manual de utilizareMentiuni:     Cardul microSD, nu este inclus in pachet!     Folositi carduri de minim Clasa 6 maxim 32 GB     Nu introduceti cardul de memorie in telefon sau tableta deoarece acestea creeaza fisiere de pe care dispozitivul va incerca sa ruleze, implicit se va defecta     Recomandam incarcarea dispozitivului spion inainte de fiecare utilizare!     Incarcatorul nu poate fi folosit ca un incarcator normal, nu puteti incarca telefonul la el.     Se incarca cu ajutorul cablului USB din pachet.
Brand: iUni
Categoria: Spionaj la birou /
Camera spion iUni Incarcator USB u1000, Foto, Video Full HD, Senzor de miscare
Camera spion iUni Incarcator USB u1000, Foto, Video Full HD, Senzor de miscare

Camera spion iUni Incarcator USB u1000, Foto, Video Full HD, Senzor de miscare

Camera spion iUni Nasture N123, Foto, Video, Card microSD pana la 32 GB de la iUni

Nasture cu camera spy Functionalitate:      Camera ascunsa in nasture cu dimensiuni extrem de mici, inregistreaza la o calitate impecabila si cu o sensibilitate a microfonului de pana la 4 metri.      Nasturele spion este cu siguranta cea mai discreta metoda ca a capta imagini si inregistrari audio-video, microcamera spy fiind ascunsa intr-un obisnuit si banal nasture.Functii principale:     Inregistrare audio-video de buna claritate     Inregistrare audio     Rezolutie foto: 1280 x 960     Capteaza fotografii la o rezolutie buna     Compatibil card micro sd de pana la 32 Gb     Autonomie de maxim 60 minute de inregistrare     Camera spy disimulata in nastureMod de utilizare:     Se recomanda ca inainte de fiecare utilizare, dispozitivul spy sa fie incarcat     Dupa ce inserati cardul de memorie in aparat tineti apasat tasta ON/OFF pana nasturele incepe sa vibreze. Cand incepe sa vibreze eliberati tasta.     Pentru foto: Apasati scurt tasta PLAY. O data poza salvata nasturele va vibra o data.     Pentru inregistrare video: Tineti apasat 3 secunde tasta PLAY, nasturele va vibra de 2 ori dupa care incepe filmarea. Pentru a salva filmarea  apasati din nou tasta PLAY.     Pentru inregistrare audio: Apasati scurt tasta ON/OFF. Nasturele va vibra de 6 ori, dupa incetarea vibratiei inregistrarea audio este pornita. Pentru a salva inregistrarea apasati scurt tasta ON/OFF.     Pentru oprirea nasturelui apasati lung tasta ON/OFF.     Dispozitivul se incarca prin cablul USB continut in pachet.Pachetul contine:     Nasture cu Camera Spy iUni N123     Cablu usb     Manual de UtilizareMentiuni:     Recomandarea este sa incarcati dispozitivul inainte de fiecare utilizare!     Cardul de memorie nu este inclus in pret!
Brand: iUni
Categoria: Spionaj la birou /
Camera spion iUni Nasture N123, Foto, Video, Card microSD pana la 32 GB
Camera spion iUni Nasture N123, Foto, Video, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Nasture N123, Foto, Video, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Oglinda MI39, Foto, Video, Senzor de miscare, Card microSD pana la 32 GB de la iUni

Oglinda cu camera iUni MI39 Functionalitate:     Oglinda cu Camera DVR cu o rezolutie de 720 x 480     Realizeaza inregistrari video, poze, beneficiaza atat de functia de detectie a miscarii, cat si de functia de inregistrare ciclica.Functii principale:     Se conecteaza usor la PC/Laptop, fara sa fie necesara instalarea unui driver.     Format video: AVI (M-JPEG)     Rezolutie video: 640 x 480     FPS: Maxim 30 fps     Format foto: JPG     Durata de functionare: 90 min     Alimentare: DC 5V     Tip interfata: 5 PIN USB     Sistem de Operare suportat: Windows me/2000/XP/2003/Vista, Mac OS, LinuxAccesorii:     Cablu USB     Manual de UtilizareMentiuni:     Baterie integrata: Lithium-Ion 300mAh     Suporta Card Extern microSD de maxim 32 GB (nu este inclus)
Brand: iUni
Categoria: Spionaj la birou /
Camera spion iUni Oglinda MI39, Foto, Video, Senzor de miscare, Card microSD pana la 32 GB
Camera spion iUni Oglinda MI39, Foto, Video, Senzor de miscare, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Oglinda MI39, Foto, Video, Senzor de miscare, Card microSD pana la 32 GB

Microfon spion iUni Odorizant, Ascultare in timp real, Activare vocala de la iUni

Odorizat cu microfon spion si activare vocala   Functionalitate:     Functioneaza cu orice cartela GSM din orice retea.     Microfonul functioneaza similar cu un telefon mobil si raspunde automat cand este apelat numarul cartelei introduse in dispozitiv, in acest fel preia sunetele din incaperea in care este pus. Nu produce sunete (zgomote) atunci cand este apelata cartela aflata in dispozitiv, nici cand va raspunde la apel sau cand bateria se descarca.     Atunci cand este apelat (sau in timpul convorbirii) nu bruiaza aparatele aflate in jurul sau. In timp ce ascultati convorbirea (sau o inregistrati pe tel.) puteti vorbi sau face zgomot pentru ca microfonul nu va produce niciun sunet.     Este un dispozitiv de dimensiuni mici, usor de camuflat, usor de utilizat. Dedicat monitorizarii audio.     Oriunde te-ai afla vei putea asculta tot ce se intampla in lipsa ta: acasa, la birou, in masina, etc. Are dimensiunile unei cutii de chibrituri.  Functii principale:     ascultare in timp real     activare vocala la detectarea sunetelor pe o raza de 5-10 metri     sensibilitate mare, 2 microfoane de inalta fidelitate     raza de acoperire aprox. 10 metri     autonomia aparatului este de pana la 10 zile!!  Mod Utilizare:     se introduce in dispozitivul GSM Spy o cartela GSM din orice retea de telefonie  (Vodafone, Cosmote, Orange…).     trebuie sa va asigurati ca aparatul este incarcat     dupa incarcarea dipozitivului spy puteti suna pe numarul aferent cartelei introduse in aparat, acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se discuta in proximitatea microfonului spion     pentru setarea aparatului in modul de activare vocala, trimiteti un mesaj cu textul 1111 pe numarul cartelei sim aflata in aparat. Cand aparatul va sesiza zgomote de peste 45 decibeli, veti fi apelat pe propriul telefon pentru a asculta prin intermediul microfonului spy ce se discuta.     pentru dezactivarea functiei de callback trebuie sa trimitem un sms pe numarul din aparat cu textul 0000 si aparatul nu va mai suna cand detecteaza miscare.  Pachetul contine:     Odorizant cu Microfon Spion si Activare Vocala     Adaptor     Cablu USB     Manual de UtilizareMentiuni:     Atentie! Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala.     Recomandarea noastra este sa incarcati produsul inainte de fiecare utilizare.     Folositi cartele GSM in retea 2G retele Vodafone, Telekom si Orange (850 Mhz / 900 Mhz / 1800 Mhz / 1900 Mhz).
Brand: iUni
Categoria: Spionaj la birou /
Microfon spion iUni Odorizant, Ascultare in timp real, Activare vocala
Microfon spion iUni Odorizant, Ascultare in timp real, Activare vocala

Microfon spion iUni Odorizant, Ascultare in timp real, Activare vocala

Dispozitiv de ascultat prin pereti pentru spionaj iUni N21, Amplificator de sunet intern de la iUni

Dispozitiv de ascultat prin pereti iUni N21 Functionalitate:       Functioneaza pentru peretii de lemn, usi, ferestre, placi de otel etc.     Senzitivitate crescuta, de aceea trebuie reglat incet si cu grija volumul audio pentru a nu crea disconfort urechilor.     Pentru a utiliza dispozitivul, porneste-l si conecteaza castile, fixeaza-l pe perete si asculta ceea ce vorbesc persoanele de pe cealalta parte a peretelui.     Acest gadget functioneaza amplificand vibratiile audio. Cand oamenii vorbesc intr-o camera, vocile lor sunt pur si simplu ca o banda de frecventa, iar in functie de cat de tare vorbesc, banda de frecventa strabate o distanta mai lunga sau mai scurta, fiind preluata si amplificata de acest dispozitiv.     Senzorul acestui dispozitiv simte vibratiile care lovesc peretii, tavanul si podeaua si le amplifica astfel incat tu sa poti auzi ceea ce se discuta. Daca banda de frecventa este scurta, inseamna ca oamenii vorbesc intr-o tonalitate mai joasa, deci puteti folosi rotita pentru volum, localizata pe spatele acestui gadget pentru a regla volumul, marind amplificarea de senzori.Functii principale:     Butoane/ Sloturi     Casti cu mufa Jack 3.5mm     USB     Senzor     Buton Pornire/Oprire cu volumAccesorii:     Incarcator     Cablu USB     CastiMentiuni:     Material: Plastic turnat cu amplificator de sunet intern     Baterie integrata     Dimensiuni: L 43 mm x Diametru 36 mm
Brand: iUni
Categoria: Spionaj la birou /
Dispozitiv de ascultat prin pereti pentru spionaj iUni N21, Amplificator de sunet intern
Dispozitiv de ascultat prin pereti pentru spionaj iUni N21, Amplificator de sunet intern

Dispozitiv de ascultat prin pereti pentru spionaj iUni N21, Amplificator de sunet intern

Microfon spion iUni N10, Ascultare in timp real, Activare vocala de la iUni

Microfon Spy GSM – iUni N10   Functionalitate :     Este un dispozitiv spion de mici dimensiuni, usor de camuflat si foarte usor de utilizat, permitandu-va sa ascultati ce se intampla in lipsa dumneavoastra la birou, acasa sau in masina.     Printr-un simplu apel telefonic de pe propriul dumneavoastra telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea microfonului spion N10. De asemenea prin activarea functiei de apelare vocala automata, veti fi sunat pe propriul telefon de catre dispozitivul GSM Spy in momentul in care acesta detecteaza zgomot.  Functii principale:     Ascultare in timp real     Activare vocala la detectarea sunetelor pe o raza de 10 metri     Densibilitate mare, microfon stereo, oferind un sunet surprinzator si de buna calitate     Autonomie stand by 24 ore     Autonomie utilizare continua 60 – 90 minute     Raza de acoperire aprox. 10 metri  Mod de utilizare:     Se introduce in dispozitivul GSM Spy o cartela GSM din orice retea de telefonie  (Vodafone, Cosmote, Orange…).     Trebuie sa va asigurati ca aparatul este incarcat     Dupa incarcarea dipozitivului spy puteti suna pe numarul aferent cartelei introduse in aparat, acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se discuta in proximitatea microfonului spion.     Pentru setarea aparatului in modul de activare vocala, trimiteti un mesaj cu textul inch1111inch pe numarul cartelei sim aflata in aparat. Cand aparatul va sesiza zgomote de peste 45 decibeli, veti fi apelat pe propriul telefon pentru a asculta prin intermediul microfonului spy ce se discuta.   Pachetul contine:     Microfon Spy GSM – iUni N10     Incarcator + adaptor     Cablu USB     Manual de Utilizare   Mentiuni:     Atentie! Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala.     Recomandarea noastra este sa incarcati produsul inainte de fiecare utilizare.     In pachet nu este inclusa cartela SIM.     Folositi cartele GSM in retea 2G (850 Mhz / 900 Mhz / 1800 Mhz / 1900 Mhz)
Brand: iUni
Categoria: Spionaj la birou /
Microfon spion iUni N10, Ascultare in timp real, Activare vocala
Microfon spion iUni N10, Ascultare in timp real, Activare vocala

Microfon spion iUni N10, Ascultare in timp real, Activare vocala