Tracker spion iUni GPS Auto i6, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real de la iUni

GPS Tracker Auto iUni Track i6 Functionalitate si Caracteristici: Dispozitivul GPS permite localizarea si monitorizarea persoanelor, automobilelor, motocicletelor si oricarui spatiu care permite gazduirea aparatului care are dimensiuni reduse, 64x46x17 mm si este prevazut cu carcasa magnetica ce permite atasarea cu usurinta pe suprafete metalice. Modul tracking dispune de functii multiple prin care dispozitivul va poate semnaliza: depasirea unei anumite viteze, parasirea unui perimetru prestabilit, punerea in miscare a automobilului/obiectului pe care este montat. Deasemenea dispozitivul are si functia de microfon perimetral, printr-un simplu apel telefonic puteti asculta, in timp real, tot ce se intampla pe o raza de pana la 10m in jurul GPS Tracker-ului.Functii principale: Urmarirea si localizarea globala a vehiculului sau a persoanei ce poarta dispozitivul GPS Atentionare in momentul in care se depaseste o viteza prestabilita Atentionare in momentul in care se depaseste un perimetru predefinit Monitorizare audio in timp real prin microfonul incorporat Carcasa magnetica usor de aplicat pe suprafete metaliceMod Utilizare: Inserati o cartela SIM cu credit in dispozitiv. Se va aprinde un led verde, si circa dupa 15 secunde se va stabiliza semnalul GSM. Pentru a initializa dispozitivul este necesar sa trimiteti un SMS catre numarul cartelei SIM introduse, conform manulului. Pentru a afla locatia, trebuie doar sa apelati dispozitivul dupa care veti primi un SMS cu coordonatele acestuia. Pentru a asculta in preajma dispozitivului, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un mesaj catre dispozitiv si se activati functia de monitorize. Apelati numarul cartelei SIM introduse in dispozitiv pentru a asculta ce se intampla in perimetrul unde este montat dispozitivul. Cand bateria dispozitivului este foarte slaba, se trimite SMS de avertizare catre numarul dumneavoastra.       Pachetul contine: 2 acumulatori Capac magnetic Incarcator 220V Incarcator pentru acumulator Cablu USB Husa pentru protectie Manual de utilizare          Mentiuni: Nu include cartela GSM. Atentie! Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala. Folositi cartele GSM in retea 2G (850 Mhz / 900 Mhz / 1800 Mhz / 1900 Mhz).
Brand: iUni
Categoria: Spionaj auto /
Tracker spion iUni GPS Auto i6, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real
Tracker spion iUni GPS Auto i6, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real

Tracker spion iUni GPS Auto i6, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real

Tracker spion iUni GPS Auto i7, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real de la iUni

GPS Tracker Auto iUni Track i7 GPS Tracker Auto este un dispozitiv de mici dimensiuni, foarte usor de ascuns si de instalat, datorita kitului din pachet cat si a instructiunilor din manual. Puteti monitoriza in timp real autovehiculul dumneavoastra, totodata puteti asculta in perimetrul in care este instalat microfonul, fara a da de banuit. Poate imobiliza autovehiculul dvs. la cerere prin mesaj text(SMS).Functii principale: Monitorizare GPS Microfon cu fir, usor de montat oriunde in autovehicul. Puteti asculta ce se intampla in autovehicul oricand doriti. Baterie reincarcabila. Poate fi conectat la bateria autovehiculului astfel incat puteti avea autonomie nelimitata. Puteti opri motorul autovehicului printr-un SMS. Puteti fi anuntati cand autovehiculul depaseste o anumita viteza sau un anumit perimetru.Mod utilizare: Se poate monta pe orice autovehicul.Comunicare prin SMS: Porniti dispozitivul, inserati o cartela SIM cu credit, dupa care trimiteti un mesaj de initalizare a dispozitivului. Pentru a afla locatia, este de ajuns sa apelati numarul cartelei sim aferente dispozivitului, acesta va respinge apelul si veti primi un mesaj ce va contine coordonatele cu locatia in care se afla dispozitivul. Se poate seta si pentru monitorizare continua prin SMS, fara a mai fi nevoie sa se trimita sms de fiecare data cand vrem a aflam locatia dispositivului. Acesta va trimite sms cu coordonatele la un interval prestabilit. Functioneaza in retea 2G (Vodafone, Orange si Telekom).Comunicare prin date mobile (GPRS): Pentru monitorizare continua in timp real pe un PC, trebuie  sa accesati platforma online a producatorului(este trecuta in manual) sau trebuie instalat si configurat soft-ul de pe CD. Dispozitivul foloseste date GPRS din acest motiv este nevoie ca sim-ul introdus sa detina date mobile.  Accesorii: Antena GPS ( lungime cablu 3 metri ) Antena GSM (lungime cablu 2 metri ) Microfon ( lungime cablu 2 metri ) Cabluri conectare + releu (lungime cablu 2 metri ) Manual de utilizare  Mentiuni: In pachet nu este inclusa cartela SIM. Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala. Folositi cartele GSM in retea 2G (Vodafone, Orange si Telekom).Atentie! Nu functioneaza in reteaua DigiMobil.
Brand: iUni
Categoria: Spionaj auto /
Tracker spion iUni GPS Auto i7, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real
Tracker spion iUni GPS Auto i7, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real

Tracker spion iUni GPS Auto i7, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real

Tracker spion iUni GPS Auto i8, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real de la iUni

GPS Tracker Auto iUni Track i8 GPS Tracker Auto este un dispozitiv de mici dimensiuni, foarte usor de ascuns si de instalat, datorita kitului din pachet cat si a instructiunilor din manual. Puteti monitoriza in timp real autovehiculul dumneavoastra, totodata puteti asculta in perimetrul in care este instalat microfonul, fara a da de banuit. Poate imobiliza autovehiculul dvs. la cerere prin mesaj text(SMS).Functii principale: Monitorizare GPS. Monitorizare audio in timp real prin microfonul incorporat. Poate fi conectat la bateria autovehiculului astfel incat puteti avea autonomie nelimitata. Are si baterie proprie. Puteti opri motorul autovehicului printr-un SMS. Atentionare in momentul in care se depaseste o viteza prestabilita. Atentionare in momentul in care se depaseste un perimetru predefinit.Carcasa magnetica usor de aplicat pe suprafete metalice.Mod utilizare: Se poate monta pe orice autovehiculComunicare prin SMS: Porniti dispozitivul, inserati o cartela SIM cu credit, dupa care trimiteti un mesaj de initalizare a dispozitivului. Pentru a afla locatia, este de ajuns sa apelati numarul cartelei sim aferente dispozivitului, acesta va respinge apelul si veti primi un mesaj ce va contine coordonatele cu locatia in care se afla dispozitivul. Se poate seta si pentru monitorizare continua prin SMS, fara a mai fi nevoie sa se trimita sms de fiecare data cand vrem a aflam locatia dispositivului. Acesta va trimite sms cu coordonatele la un interval prestabilit. Functioneaza in retea 2G (Vodafone, Orange si Telekom).Comunicare prin date mobile (GPRS): Pentru monitorizare continua in timp real pe un PC, trebuie  sa accesati www.gpstrackerxy.com sau trebuie instalat si configurat soft-ul de pe CD. Dispozitivul foloseste date GPRS din acest motiv este nevoie ca sim-ul introdus sa detina date mobile.Accesorii: Antena GPS ( lungime cablu 3 metri ) Antena GSM (lungime cablu 2 metri ) Incarcator auto 12V Incarcator 220V Husa pentru protectie Cabluri conectare + releu (lungime cablu 2 metri ) Manual de utilizare  Mentiuni:In pachet nu este inclusa cartela SIM. Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala. Folositi cartele GSM in retea 2G (Vodafone, Orange si Telekom).Atentie! Nu functioneaza in reteaua DigiMobil.
Brand: iUni
Categoria: Spionaj auto /
Tracker spion iUni GPS Auto i8, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real
Tracker spion iUni GPS Auto i8, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real

Tracker spion iUni GPS Auto i8, Urmarire si localizare globala, Ascultare in timp real

Camera spion iUni Breloc BR35, Foto, Video Full HD, Detector de miscare, Card microSD pana la 32 GB de la iUni

Breloc Auto iUni BR35 Functionalitate:     Acest dispozitiv are camera DVR si functia de detectie a miscarii, iar lentilele iti ofera o inregistrare video HD la 1080p.Functii principale:     Realizeaza fotografii     Inregistrare video     Inregistrare Audio     Detectia miscarii     Poate fi folosit si ca webcam     IR Night Vision     TV Out     Format video: AVI     Rezolutie video: 1920 x 1080 la 30 fps     Format imagine: JPEG     Rezolutie imagine: 2560 x 1920     Alimentare: DC 5V     Durata de functionare: 2 ore     Sistem de operare suportat: Windows me/ 2000/ 2003/ XP, Mac OS, LinuxAccesorii:     Cablu USB     Manual de UtilizareMentiuni:     Suporta Card de Memorie TF de maxim 32 GB (nu este inclus)     Baterie Lithium-Ion 300mAh
Brand: iUni
Categoria: Spionaj auto /
Camera spion iUni Breloc BR35, Foto, Video Full HD, Detector de miscare, Card microSD pana la 32 GB
Camera spion iUni Breloc BR35, Foto, Video Full HD, Detector de miscare, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Breloc BR35, Foto, Video Full HD, Detector de miscare, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Breloc 1001, Foto, Video de la iUni

Breloc spion cu camera iUni 1001     Breloc spion cu camera iUni 1001 cu camera foto/video spion este gadgetul perfect pentru amatorii de filmulete cu camera video ascunsa.     Acest model poate capta imagini la o rezolutie de 0,3mpx.  Functii principale:     Inregistrare audio-video    Mod de utilizare:      Pentru pornire: apasati lung butonul On/Off pana se aprinde beculetul galben     Mod foto: Pentru a face fotografii apasati scurt butonul Foto/Video si beculetul galben va licari. Poza se salveaza automat pe cardul de memorie.     Mod video:Tineti apasat timp de 1-3 secunde butonul Foto/Video pana cand beculetul galben licare intermitent, iar cand acesta se stinge, filmarea incepe. Pentru oprirea filmarii apasati scurt butonul Foto/Video. Filmarea se salveaza automat pe cardul de memorie.     Prin apasarea lunga a tastei ON/OFF aparatul se opreste.Accesorii:      Cablu USB      Manual de Utilizare  Mentiuni:     Recomandarea este sa incarcati telecomanda spion inainte de fiecare utilizare!     Data si ora nu pot fi actualizate.     Cardul de memorie nu este inclus in pachet.
Brand: iUni
Categoria: Spionaj auto /
Camera spion iUni Breloc 1001, Foto, Video
Camera spion iUni Breloc 1001, Foto, Video

Camera spion iUni Breloc 1001, Foto, Video

Microfon spion iUni Incarcator auto N13 de la iUni

Incarcator Auto iUni N13 Functionalitate:     Este singurul produs dintre toate celelalte produse similare care poate gasi locatia pe harta a telefonului mobil.     Acest produs nu cere o alta platforma de utilizare. Este singurul dispozitiv care se incarca in mod automat, iar cand bateria ajunge la 10%, produsul trimite in mod automat un mesaj text pentru a reaminti ca trebuie sa se reincarce. Dupa ce se opreste, produsele care se incarca vor fi automat pornita si vor continua sa se incarce.Functii principale:     Timp de standby: 12 zile.     Timp de functionare: 4 -6 zile.     Durata apelurilor: 150-180 min     Tip de retea: GSM/GPRS     Temperatura de stocare: -40°C pana la +85°C.     Temperatura de functionare: -20°C pana la +55°C.     Umiditate: 5%–95%     Parametri normali/ Banda de frecventa: GSM850/900/1800/1900MHZ.Pachetul contine:     Incarcator Auto     Manual de UtilizareMentiuni:     Suporta card mini TF (nu este inclus)     Baterie Lithium-Ion 3.7 V 400mAh     Functioneaza cu cartela SIM (nu este inclusa)
Brand: iUni
Categoria: Spionaj auto /
Microfon spion iUni Incarcator auto N13
Microfon spion iUni Incarcator auto N13

Microfon spion iUni Incarcator auto N13

Camera spion iUni Breloc BR45, Foto, Video Full HD, Card microSD pana la 32 GB de la iUni

Telecomanda auto cu camera spion  Functionalitate:     Telecomanda auto cu camera spion va permite sa surpindeti imagini inedite la o rezolutie foarte buna (1080p).     Dimensiunile reduse si banalul obiect care ascunde camera spy, va da posibilitatea sa purtati in permanenta cu dumneavoastra o camera ascunsa, cu o rezolutie foarte buna, pentru a surpinde oricand imagini interesante intr-un mod discret.     Pentru o discretie maxima, puteti sa atasati acest breloc cu camera la cheile de la masina, avand practic in acest mod o camera video in permanenta la dumneavoastra, pentru a inregistra diverse situatii.  Functii principale:     Inregistrare audio-video de inalta calitate (1920 x 1080)     Captare fotografii la o rezolutie de 12 MP (4032 x 3024)     IR Night Vision (pentru vederea pe timp de noapte)     Microcamera ascunsa intr-un obiect uzual de mici dimensiuni     Rezolutie video Full HD 1920 x 1080P     Formatul fotografiilor: 4032 x 3024 JPEG     Cadre pe secunda 30     Conectare imediata la PC prin cablul din pachet     Suporta card de memorie microSD de maxim 32 GB     Bateria tine pana la 1,5 h     Aspectul imaginii 16:9     Capacitatea bateriei: 450 mAh     Sistem de Operare: Win 2000/XP/2003/Visat32     Port USB: Mini 5 Pin USB     Iluminare scazuta: 1 LUX     Format video: AVI  Mod Utilizare:     Pentru pornire si video: apasati lung tasta pe care este desenat un lacat deschis (3 secunde) eliberati tasta si asteptati sa vibreze, apoi ledul rosu ramane aprins. Apasati scurt acelasi buton iar inregistrarea audio-video va porni. Apasand dinou acelasi buton vom salva video clipul.     Mod foto: apasati tasta pe care este desenat un lacat inchis, aparatul va vibra o data cand ia comanda, ledul albastru se va aprinde, apoi apasam butonul pe care este desenat lacatul deschis, in acest moment dispozitivul va salva o fotografie.     Mod reportofon: apasati tasta pe care este desenat un lacat inchis pana se va apride ledul albastru si cel rosu, apoi apasam scurt butonul cu lacatul deschis si porneste inregistrarea audio, apasam inca odata acelasi buton pentru a salva inregistrarea.     Prin apasarea lunga a tastei cu lacatul deschis aparatul se opreste.  Pachetul contine:     Telecomanda auto cu camera spion     Cablu USB si RCA     Manual de Utilizare  Mentiuni:     Cardul de memorie nu este inclus! Folositi card de minim clasa 6!     Recomandam sa reincarcati dispozitivul inainte de fiecare utilizare.
Brand: iUni
Categoria: Spionaj auto /
Camera spion iUni Breloc BR45, Foto, Video Full HD, Card microSD pana la 32 GB
Camera spion iUni Breloc BR45, Foto, Video Full HD, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Breloc BR45, Foto, Video Full HD, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Cheie Auto RMS23, Pentru VW, Foto, Video HD de la iUni

Telecomanda auto cu camera spion   Functionalitate:     Telecomanda auto cu camera spion va permite sa surpindeti imagini inedite la o rezolutie foarte buna.     Dimensiunile reduse si banalul obiect care ascunde camera spy, va da posibilitatea sa purtati in permanenta cu dumneavoastra o camera ascunsa, cu o rezolutie foarte buna, pentru a surpinde oricand imagini interesante intr-un mod discret.     Pentru o discretie maxima, puteti sa atasati acesta spy camera la cheile de la masina, avand practic in acest mod o camera video in permanenta la dumneavoastra, pentru a inregistra diverse situatii.  Functii principale:     Inregistrare audio-video de inalta calitate     Captare fotografii la o rezolutie de 5.0 MP     IR Night Vision (pentru vederea pe timp de noapte)     Functie de detectie a miscarii     Microcamera ascunsa intr-un obiect uzual de mici dimensiuni     Rezolutie video HD  1280 x 720 @30fps     Formatul fotografiilor: 2560 x 1920 Jpg     Cadre pe secunda 30     Conectare imediata la PC prin cablul din pachet     Suporta card de memorie TF de maxim 32 GB     Bateria tine pana la 2 h     Aspectul imaginii 4:3     Capacitatea bateriei: 450 mAh     Sistem de Operare: Win 2000/XP/2003/Visat32     Port USB: Mini 5 Pin USB     Iluminare scazuta: 1 LUX     Format video: AVI  Mod Utilizare:     Pentru pornire: apasati lung tasta pe care este desenat un lacat deschis (3 secunde) eliberati tasta si asteptati sa vibreze de 3 ori.     Mod foto: apasati tasta pe care este desenat un lacat inchis, aparatul va vibra o data cand ia comanda si inca o data dupa ce poza este salvata.     Mod video: tineti apasat lung tasta pe care este desenata o masina pana cand incepe sa vibreze, pentru salvarea filmarii apasati din nou.     Prin apasarea lunga a tastei cu lacatul deschis aparatul se opreste.  Pachetul contine:     Telecomanda auto cu camera spion     Cablu USB     Manual     CD cu driver de instalare  Mentiuni:     Pretul nu include card de memorie!     Recomandam sa reincarcati dispozitivul inainte de fiecare utilizare.
Brand: iUni
Categoria: Spionaj auto /
Camera spion iUni Cheie Auto RMS23, Pentru VW, Foto, Video HD
Camera spion iUni Cheie Auto RMS23, Pentru VW, Foto, Video HD

Camera spion iUni Cheie Auto RMS23, Pentru VW, Foto, Video HD

Camera spion iUni Breloc 1006, Foto, Video HD, Reportofon, Card microSD pana la 32 GB de la iUni

Breloc Spion – Camera HD Functionalitate si Caracteristici:     Brelocul spion cu microcamera spy cu rezolutie HD va permite sa surpindeti imagini inedite la o rezolutie foarte buna.     Dimensiunile reduse si banalul obiect care ascunde camera spy, va da posibilitatea sa purtati in permanenta cu dumneavoastra o camera ascunsa, cu o rezolutie foarte buna, pentru a surpinde oricand imagini interesante intr-un mod discret.     Puteti capta fotografii sau realiza inregistrari audio-video pe care le puteti descarca pe PC prin cablul USB din dotare sau le puteti vizualiza direct pe TV prin intermediul cablului AV.Functii principale:     inregistrare audio-video de inalta rezolutie     functie reportofon     captare fotografii     microcamera ascunsa intr-un obiect uzual de mici dimensiuni     compatibil card micro sd de pana la 32 Gb     conectare imediata la PC sau TV prin cablurile din pachetMod de utilizare:     Pentru pornire: apasati lung butonul ON/OFF pana se aprinde beculetul galben     Mod foto: Intrati in modul camera apasand lung tasta ON/OFF pana se aprinde beculetul galben apoi apasati butonul video si beculetul galben va licari o data moment in care fotografia se realizeaza si se salveaza automat.     Mod video:Tineti apasat lung butonul Video pana cand beculetul galben licare intermitent iar cand acesta se stinge filmarea incepe; apasati butonul video pana se aprinde beculetul galben, pentru oprire si salvare.     Prin apasarea lunga a tastei ON/OFF aparatul se opreste.Pachetul contine:     Breloc     Cablu USB     Manual de UtilizareMentiuni:     Pretul nu include card de memorie!     Recomandam sa reincarcati dispozitivul inainte de fiecare utilizare.
Brand: iUni
Categoria: Spionaj auto /
Camera spion iUni Breloc 1006, Foto, Video HD, Reportofon, Card microSD pana la 32 GB
Camera spion iUni Breloc 1006, Foto, Video HD, Reportofon, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Breloc 1006, Foto, Video HD, Reportofon, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Casca Bluetooth B01, Foto, Video Full HD, Card microSD pana la 32 GB de la iUni

Casca Bluetooth cu Camera B01 Functionalitate:     Aceasta mini camera spion camuflata intr-o casca bluetooth, are o caracteristica unica de a fotografia si inregistra.     Lentila este ascunsa la capatul castii si iti permite sa inregistrezi ceea ce se intampla in fata ta fara a atrage atentia celor din jur.     Adopta tehnologia lentilele de 90 de grade cu o rezolutie inalta si un unghi de vedere larg.Functii principale:     Tehnologie Anti-Tremurat.     Balans de Alb: Auto.     Inregistrare Ciclica.     Calitate inalta.     Format Compresie H.264 / Audio: PCM.     Full HD 1080P, 12 Mega Photo Mode.     Pentru incarcarea bateriei, poti folosi incarcatorul, cablul USB de incarcare sau incarcatorul de la un vehicul     Rezolutie: 1920 x 1080 / 1280 x 720 (default) / 1440 x 1080 / 640 x 480.     Prerecord: 1 secunda.     Functia de recuperare a fisierelor.     Rezolutie foto: 12 MP.     Format foto: Exif 2.2(JPEG)     Microfon.     Format video: PAL/NTSC     Frecventa: 50Hz.60Hz.     Functia USB: Card TF/Incarcare.     Alimentare: 5V 800 mAh.     Modul REC: Apasarea scurta a butonului “EC”, va duce in modul Photo, daca lumina albastra licare de 5 ori, intra in modul REC. Apasa din nou pentru a opri inregistrarea.     Modul Photo: In modul standby (lumina albastra ramane pornita), apasa scurt acest buton pentru a trece inapoi pe modul Photo (lumina albastra licare o singura data). Apasa scurt acest buton, lumina albastra licare o data, ramane pornita din nou, astfel poti realiza o fotografie (Rezolutie: 4032 x 3024)     Modul USB: Conecteaza PC-ul, dupa ce l-ai pornit, iar prin meniul USB, pe modul USB-Disk, poti accesa fisierele foto sau videoAccesorii:     Cablu USB     Manualul UtilizatoruluiMentiuni:     Suporta Card de Memorie microSD de maxim 32 GB (nu este inclus)     Baterie: BL-5C 350mAh.     Dimensiuni: 60 x 21 x 25 mm     Instrumentul de inregistrare se va opri in mod automat dupa mesajul de avertizare ca bateria este descarcata.     Pentru efectuarea unei operatiuni incorecte, poti deconecta bateria sau poti apasa lung butonul Reset.
Brand: iUni
Categoria: Spionaj auto /
Camera spion iUni Casca Bluetooth B01, Foto, Video Full HD, Card microSD pana la 32 GB
Camera spion iUni Casca Bluetooth B01, Foto, Video Full HD, Card microSD pana la 32 GB

Camera spion iUni Casca Bluetooth B01, Foto, Video Full HD, Card microSD pana la 32 GB