Bratara Star Wars Force Sphero AFB01ROW de la Sphero

Bratara Star Wars Force, proiectata cu un aspect autentic este un gadget care iti permite sa controlezi roboteii Sphero de la distanta prin simple miscari ale mainii. Bratara se conecteaza la Sphero prin Bluetooth si utilizeaza un accelerometru intern pentru a mapa cu precizie miscarile mainilor. De acum vei putea controla roboteii Sphero prin simple gesturi, ca un adevarat cavaler Jedi. Aplicatia Stars Force Band iti permite sa experimentezi in pronfunzime galaxia Star Wars si sa testezi mai multe moduri de joaca. Folosind vibratii si indicii de lumina din banda vei fi in masura sa cauti o relicva virtuala din apropiere – odata descoperita vei putea dezvalui elementul intr-o aplicatie din smartphone si sa-l adaugi la colectie. Unele dintre relicvele pe care le poti colecta includ arme virtuale, cum ar fi sabii si blastere. Pe masura ce manui aceste arme imaginare in modul de pregatire de lupta, banda Star Wars Force va emite o serie de efecte, sunete interesante si vibratii pentru a aduce intr-adevar o experienta reala. Este posibil sa fie cea mai frumoasa experienta din Galaxie.   Bratara Star Wars Force este compatibila atat cu dispozitivele cu sistem de operare Android cat si iOS , poate fi controlata de la o distanta de 25m si are o autonomie de 60 de minute. Aceasta foloseste un giroscop si un acceleromentru pentru a detecta gesturile mainii tale si se poate reincarca cu ajutorul unu cablu USB.  Bratara este compatibila cu originalul droid BB-8 cat si cu Sphero, Ollie & Darkside, Sphero SPRK Edition, SPRK +, Sphero Original.
Brand: Sphero
Categoria: Gadgets /
Bratara Star Wars Force Sphero AFB01ROW
Bratara Star Wars Force Sphero AFB01ROW

Bratara Star Wars Force Sphero AFB01ROW

Robot Sphero Ollie Darkside cu aplicatie, Bluetooth, iOS & Android de la Sphero

Sphero Ollie Darkside este un robotel inteligent care te ajuta sa te relaxezi in timpul tau liber. Este rezistent la apa si la socuri si iti ofera libertatea de a te distra fara griji. Poti sa faci drifturi ca un profesionist si sa iti impresionezi prietenii cu trucurile tale speciale. Sphero Ollie Darkside are capacitatea de a oferi feedback in timp real, pentru ca tu sa te bucuri de o experienta unica. Motorul lui Ollie Darkside este protejat de un strat de policarbonat care iti permite utilizarea lui prin apa, noroi sau suprafete dure. Descarca gratuit aplicatia care este compatibila cu sistemele de operare Android si iOS si bucura-te de ingeniozitatea acestei jucarii. Gadgetul se conecteaza prin Bluetooth intr-un timp foarte scurt si este gata de actiune. Multumita design-ului sau tubular, Spehro Ollie Darkside poate atinge o viteza de pana la 23 km/h. Este echipat cu anvelope de cauciuc pentru o aderenta incredibila si lumini colorate pentru a va putea juca si pe timp de noapte. Culoarea neagra face ca Ollie Darkside sa fie un gadget misterios, mereu pregatit pentru aventurile extreme.
Brand: Sphero
Categoria: Gadgets /
Robot Sphero Ollie Darkside cu aplicatie, Bluetooth, iOS & Android
Robot Sphero Ollie Darkside cu aplicatie, Bluetooth, iOS & Android

Robot Sphero Ollie Darkside cu aplicatie, Bluetooth, iOS & Android

Robot Sphero SPRK Edition cu aplicatie, led, Bluetooth, iOS de la Sphero

Robotul Sphero SPRK te ajuta sa imbini pasiunea copiilor pentru roboti cu bucuria de a invata, lasand copii sa preia controlul folosind comenzi pe care le-au programat cu aplicatia Sphero pe iPhone, iPad sau iPod touch. Poti da comenzi robotului folosind forme vizuala ce reprezinta codul – limbajul numit OVAL de la Sphero. Copii vad imediat conexiunea dintre programul pe care l-a creat si cum functioneaza si reactioana Sphero, ceea ce poate inspira un interes spre limbajul de codificare si principiile STEM.SPRK este destul de simplu pentru a fi potrivit pentru incepatorii de toate varstele, dar destul de sofisticat pentru a fi interesant si pentru programatorii priceputi.Specificatii: • Compatibilitate Bluetoth: Bluetooth 2.0 Compatibility • Acumulator: baterie Lithium-Ion • Timp functionare baterie: pana la o ora • Timp incarcare: 3 ore • Inaltime: 7.62 cm • Lungime: 7.62 cm • Latime: 7.62 cm • Greutate: 181.44 g
Brand: Sphero
Categoria: Gadgets /
Robot Sphero SPRK Edition cu aplicatie, led, Bluetooth, iOS
Robot Sphero SPRK Edition cu aplicatie, led, Bluetooth, iOS

Robot Sphero SPRK Edition cu aplicatie, led, Bluetooth, iOS