Cana filtrare apa Laica Stream J31AC, 2.3l, Portocaliu de la Laica

Cana filtranta Laica este destinata filtrarii apei potabile. Cana filtranta de apa Laica reduce: calcarul, clorul, plumbul, zincul, cuprul si alte metale grele, unele pesticide si unele erbicide posibil prezente in apa de la robinet. Astfel apa consumata este mult mai sanatoasa. capacitate totala: 2.30 l capacitate apa filtrata: 1.25 l capacitate de filtrare a unui cartus: 150l/luna Indicator de schimbare a cartusului: electronic Forma sa speciala permite pastrarea in usa frigiderului Capacul special mentine igiena si calitatea apei filtrate
Brand: Laica
Categoria: Filtrare apa /
Cana filtrare apa Laica Stream J31AC, 2.3l, Portocaliu
Cana filtrare apa Laica Stream J31AC, 2.3l, Portocaliu

Cana filtrare apa Laica Stream J31AC, 2.3l, Portocaliu

Cana filtrare apa Laica Stream Mechanical J31CC, 2.3l, Alb de la Laica

Cana de filtrare a apei Laica Stream Mechanical Black 2.3L J31CBDe ce trebuie filtrata apa?Cana laica indicator mecanic Desi apa de la robinet este potabila, ea poate contine substante nedorite cum ar fi depuneri de piatra si clor ceea ce afecteaza mirosul, gustul si aspectul apei. Cana filtranta Laica elimina aceste impuritati si imbunatateste semnificativ calitatea apei pentru bauturile reci dar si pentru cele calde, la prepararea mancarurilor si la protejarea aparatelor electrocasnice impotriva depunerilor de piatra (ex. cafetiera). Apa filtrata este vizibil mai limpede, are un gust mai proaspat si nu are miros. Apa de la robinet filtrata cu cana Laica poate fi bauta fara griji, folosita pentru prepararea cafelei, a ceaiului sau pentru gatit.De ce sa alegeti sistemul de filtrare a apei de la Laica? Este convenabil: aveti mereu apa la dispozitie si nu mai trebuie sa transportati sticle grele de apa plata. Gust imbunatatit: filtrele de apa Laica imbunatatesc semnificativ gustul, mirosul si aspectul apei fiind recomandate pentru prepararea bauturilor calde si reci dar si pentru prepararea mancarii. Eficient din punct de vedere al costurilor: 1 litru de apa filtrata prin tehnologia Laica Bi-Flux costa doar cativa bani. Protejeaza mediul inconjurator: filtrul de apa Laica ajuta la protejarea mediului prin reducerea poluarii prin eliminarea deseurilor din sticle de plastic dar si prin reducerea poluarii datorate transportului bax-urilor de apa plata. Cartusele Bi-Flux sunt rezultatul celei mai avansate tehnologii dezvoltata de Laica. Peste 13 ani de experienta, solutii patentate, tehnologie avansata, certificari, calitate si profesionalism stau la baza acestor rezultate.Cartusele Bi-Flux filtreaza apa in 5 etape: • prefiltrare – elimina particulele mari de impuritati; • rasini schimbatoare de ioni – elimina substantele nedorite precum metalele grele (zinc, fier, mercur, cupru, plumb); • filtru cu carbon activ – clorul si anumit pesticide sunt reduse utilizand Carbonul activat si imbunatatind mirosul si gustul apei; • filtrul extrem de fin – o plasa extrem de fina retine si cele mai mici particule; • post filtru. Cartusele filtrante Laica Bi-Flux sunt sterilizate individual pentru a mentine igiena la cel mai inalt nivel. Cana Laica si cartusul Bi-flux sunt construite exclusiv din materiale non-toxice certificate.
Brand: Laica
Categoria: Filtrare apa /
Cana filtrare apa Laica Stream Mechanical J31CC, 2.3l, Alb
Cana filtrare apa Laica Stream Mechanical J31CC, 2.3l, Alb

Cana filtrare apa Laica Stream Mechanical J31CC, 2.3l, Alb

Cana de filtrare apa Brita Marella Cool BR100289 de la Brita

  Cana de filtrare apa Brita Marella Cool   Datorita designului compact, este perfecta pentru depozitarea pe raftul frigiderului. Capacul este prevazut cu Sistemul de avertizare Calendar. Acesta este un indicator manual de schimbare a cartusului cu ajutorul caruia puteti seta data urmatoarei schimbari. Cartusul filtrant BRITA Maxtra, avand o tehnologie unica de filtrare (ce contine un amestec testat de rasina schimbatoare de ioni si carbune activ), reduce depunerile de calcar si alte substante, cum ar fi clorul, care afecteaza gustul si mirosul apei de la robinetul dumneavoastra, reduce metalele grele (cupru, plumb) precum si majoritatea pesticidelor. Sunt reduse si impuritatile organice. Rezultatul este o apa curata, limpede, cu un gust deosebit. Bauturile calde, reci si mancarurile vor avea un gust mult mai bun. De acum poti bea apa de la robinet, fara probleme si fara sa mai carati bidoane. Carafa si palnia pot fi spalate in masina de spalat vase. Capacul se va curata manual. Pentru un consum de 2 l de apa pe zi, de persoana, recomandam unei familii de 2 persoane sa schimbe cartusul o data pe luna, iar unei familii de 4 persoane recomandam schimbarea o data la 2 saptamani.   Cana pentru filtrarea apei, marca Brita, este compusa din: carafa din material plastic transparent, capacitate totala 2,4 l, capacitate apa filtrata 1,4 l; palnie speciala pentru filtru, din material plastic; cartus filtrant, tip MAXTRA cu care se pot filtra aproximativ 150 l apa; capac din material plastic, cu indicator pentru schimbarea cartusului.  
Brand: Brita
Categoria: Filtrare apa /
Cana de filtrare apa Brita Marella Cool BR100289
Cana de filtrare apa Brita Marella Cool BR100289

Cana de filtrare apa Brita Marella Cool BR100289