Cuptor cu microunde incorporat Electrolux EMS26204OX, 25l, 900W (Inox) de la Electrolux

Cuptor incorporabil cu microunde Electrolux EMS26204OX, inox antiamprentaEste incorporata si se potriveste perfect cu restul bucatariei Acest cuptor incorborabil cu microunde este echipamentul perfect pentru bucataria dumneavoastra. Prin designul sau incorporabil va va face sa-i iubiti liniile simple si netede. si mai mult a fost proiectat pentru a completa restul bucatariei dumneavoastra echipate cu electrocasnice Electrolux, dandu-i aspctul pe care vi l-ati dorit. Nu pierdeti timpul in bucatarie, utilizati acest cuptor Cateodata nu doriti decat un fel simplu -imediat insa. Acest cuptor usor de folosit va ofera flexibilitatea pentru o masa sau gustare rapide cand este cel mai convenabil pentru Dvs. Fie ca dezghetati, gatiti sau doar incalziti , acest cuptor va poate ajuta sa potoliti foamea. Continuati sa gatiti – alimentul dumneavoastra este complet decongelat Programul de dezghetare automata de la acest cuptor cu microunde decongeleaza complet alimentele – automat. Imediat ce programul s-a terminat puteti sa treceti direct la urmatoarea etapa din reteta dumneavoastra. si, deoarece stiti ca alimentul dumneavoastra va fi complet decongelat atunci cand programul s-a terminat, nu mai trebuie sa verificati situatia pe parcurs. Control rapid Gratie displayului LCD acest cuptor cu microunde va ofera intr-o clipa un control complet al stadiului de preparare Gatiti fara sa va ganditi, selectand programele automate. Pentru acele zile cand se intampla atat de multe lucruri ca nu aveti timp sa va ganditi la gatit, acest cuptor cu microunde prevazut cu o serie de programe automate va da posibilitatea sa preparati diverse tipuri de mancare fara sa va bateti capul. Se asigura ca veti folosi tot timpul nivelul de putere potrivit pentru mancarea dumneavoastra si in plus programele sunt simplu de activat si va minimizeaza sansele de a gresi. Maximizeaza posibilitatile de gatire Fie ca doriti sa gatiti ceva la microunde sau sa rumeniti in cuptor, trebuie doar sa alegeti functia dorita si acest cuptor cu funtie dubla o face pentru dumneavoastra. Multumita microundelor si a grill-ului cu quart integrat, acest cuptor va ofera mai multe posibilitati. Caracteristici: Cuptor cu microunde complet incorporabil Posibilitate de incorporare in combinatie cu alte aparate: Deasupra cuptorului, Sub cuptor Mecanism deschidere usa: Prin apasare Moduri de gatire: Grill, Microunde, Microunde si Grill Putere microunde: 900 W, 5 nivele Putere grill 1000 W Functia Pornire rapida la putere maxima, cu intervale de 30 sec. Program automat pentru dezghetare in functie de greutate Blocare pentru copii Semnal sfarsit de program, pentru gatit Program automat de gatit in functie de greutate Butoane cu apasare pentru selectarea puterii Ceas electronic cu cronometru 3 functiile programate pot fi asezaze in ordine Lumina interioara Platou rotativ: Ne-integrat Platou rotativ – diametru si material: 325 mm, Sticla 
Brand: Electrolux
Categoria: Cuptor cu microunde /
Cuptor cu microunde incorporat Electrolux EMS26204OX, 25l, 900W (Inox)
Cuptor cu microunde incorporat Electrolux EMS26204OX, 25l, 900W (Inox)

Cuptor cu microunde incorporat Electrolux EMS26204OX, 25l, 900W (Inox)

Cutor cu microunde Micro Pro 7651.70, 1000W, 20l (Alb) de la Trisa

Cutor cu microunde Micro Pro 7651.70, 1000W – Cuptor microunde cu un design modern si front din sticla 8 programe diferite presetate 5 functii, inclusiv functie de dezghetare, functie grill si programator 60 de minute cu semnal de oprire Capacitate 20 litri Afisaj si control digital Design modern realizat cu materiale de calitate si partea frontala din sticla Iluminare interioara pentru control optim Operare si curatare simpla Dimensiuni externe: 450 x 300 x 265 mm Dimensiuni interne: 290 x 285 x 183 mm Greutate: 11.7 kg Manual si instructiuni de utilizare aici.
Brand: Trisa
Categoria: Cuptor cu microunde /
Cutor cu microunde Micro Pro 7651.70, 1000W, 20l (Alb)
Cutor cu microunde Micro Pro 7651.70, 1000W, 20l (Alb)

Cutor cu microunde Micro Pro 7651.70, 1000W, 20l (Alb)

Cuptor cu microunde Sharp R242WE, 800W, 20 l, Alb de la Sharp

Culoare Alb In acord perfect cu tendintele deco actuale, exteriorul alb imaculat al acestui cuptor se incadreaza perfect intr-o bucatarie moderna. Cuptorul devine o piesa nu doar utila, ci care completeaza atmosfera unei bucatarii cu personalitate. Putere de iesire de 800 W Puterea microundelor care ies din generatorul de microunde este de 800W, ceea ce face acest cuptor foarte eficient, atat din punctul de vedere al consumului de energie, cat si din perspectiva gatirii rapide. Panou de comanda digital Intr-o era digitala, panoul de comanda digital ofera toate optiunile de gatire rapida, intuitiva, moderna si eleganta. Printr-o singura atingere, alegi cum vrei sa gatesti delicii culinare pentru tine si cei dragi. Afisaj electronic Afisajul electronic iti permite sa vezi dintr-o singura privire in ce stadiu de gatire se afla preparatele tale delicioase. Capacitate Capacitatea de 20L a cuptorului cu microunde iti permite sa gatesti mai mult, intr-un timp mai scurt, pentru ca tu si cei dragi sa va bucurati de gustari savuroase si mai mult timp impreuna.
Brand: Sharp
Categoria: Cuptor cu microunde /
Cuptor cu microunde Sharp R242WE, 800W, 20 l, Alb
Cuptor cu microunde Sharp R242WE, 800W, 20 l, Alb

Cuptor cu microunde Sharp R242WE, 800W, 20 l, Alb

Cuptor cu microunde Sharp R200BKE, 20L, 800W, Negru de la Sharp

Cuptor cu microunde cu operare prin comenzi mecanice ?i buton pentru deschiderea u?ii. Ideal pentru reînc?lzirea ?i decongelarea alimentelor. Putere de ie?ire microunde 800 W Comenzi mecanice 5 niveluri de putere microunde Capacitate cuptor 20 litri Temporizator 35 min. Dimensiune platou rotativ 25,5 cm Ghid pentru decongelare Interior gri, pentru cur??are facil?  Culoare Negru In acord perfect cu tendintele deco actuale, exteriorul negru intens, ultra elegant, al acestui cuptor este ideal intr-o bucatarie moderna. Cuptorul devine o piesa nu doar utila, ci care completeaza atmosfera unei bucatarii cu personalitate. Capacitate   Capacitatea de 20L a cuptorului cu microunde iti permite sa gatesti mai mult, intr-un timp mai scurt, pentru ca tu si cei dragi sa va bucurati de gustari savuroase si mai mult timp impreuna.  Putere de iesire de 800 W Puterea microundelor care ies din generatorul de microunde este de 800W, ceea ce face acest cuptor foarte eficient, atat din punctul de vedere al consumului de energie, cat si din perspectiva gatirii rapide.
Brand: Sharp
Categoria: Cuptor cu microunde /
Cuptor cu microunde Sharp R200BKE, 20L, 800W, Negru
Cuptor cu microunde Sharp R200BKE, 20L, 800W, Negru

Cuptor cu microunde Sharp R200BKE, 20L, 800W, Negru