Cratita LAVA, 16cm, 1l (Kaki) de la LAVA

Cratita marca Lava, diametru 16 cm, 1 L capacitate, fabricata din fonta.   Fonta este un material care se incalzeste greu dar, odata incalzit, retine foarte bine caldura un timp indelungat. Vasele din fonta sunt potrivite pentru majoritatea tehnicilor de gatit, fie ca vorbim de prajire, gatitul la foc mic sau in cuptor.   Caracteristici: Peretii vasului au o grosime de 4mm. In interior, vasul prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi.   Emailul vitros, materialul folosit la finisarea exterioara a vaselor din fonta Lava, este obtinut prin pulverizarea la temperaturi de 750 – 850°C a prafului de sticla. Acesta adera la suprafata vasului, creand un strat protector ce ajuta, de asemenea, la distribuirea optima a caldurii.   Capacul este plat si prezinta pe interior mici proeminente, asigurandu-se astfel pastrarea in interior a umiditatii. Datorita acestor caracteristici, in interiorul vasului se formeaza un efect de „ploaie” ce intensifica aromele si usureaza procesul de gatit.   Baza vasului are 5mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv pe inductie.   Nu se foloseste la cuptorul cu microunde.
Brand: LAVA
Categoria: Cratite /
Cratita LAVA, 16cm, 1l (Kaki)
Cratita LAVA, 16cm, 1l (Kaki)

Cratita LAVA, 16cm, 1l (Kaki)

Cratita cu capac Demeyere 22cm, 4l (Inox) de la Demeyere

Cratita cu capac, marca Demeyere, 22 cm diametru, 4 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si manere din inox sudate. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei Silvinox®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®. Capacul este din inox 18/10 cu aspect lucios.   Termen de garantie 10 ani. Material multistratificat de ultima generatie   Materialul multistratificat 7-Ply are o grosime intre 3 si 3,3mm distribuind caldura uniform de jos in sus pe intreaga suprafata a vasului. Toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafetele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau Silvinox® (in functie de gama). Manerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantand un proces de gatit igienic. Eficienta maxima pe toate suprafetele de gatire Cratitele Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Datorita folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba in orice moment sursa de caldura fara a compromite eficienta. Nu doar functionale dar si estetice Demeyere gaseste important in a produce oale, cratite sau tigai ce beneficiaza de un aspect deosebit, in procesul de design fiind implicati designeri renumiti la nivel national si international. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spalari in masina de spalat vase, uzura profesionala ori semi-profesionala. Mai mult, Demeyere ofera produselor sale o garantie de 30 de ani.
Brand: Demeyere
Categoria: Cratite /
Cratita cu capac Demeyere 22cm, 4l (Inox)
Cratita cu capac Demeyere 22cm, 4l (Inox)

Cratita cu capac Demeyere 22cm, 4l (Inox)

Cratita fonta LAVA, 28cm, 6.7l (Negru) de la LAVA

Cratita marca Lava, diametru 28 cm, 6.7 l capacitate, fabricata din fonta. Fonta este un material care se incalzeste greu dar odata incalzit retine foarte bine caldura un timp indelungat. Vasele, astfel, sunt potrivite pentru majoritatea tehnicilor de gatit, fie ca vorbim de prajire, gatitul la foc mic sau in cuptor.   Caracteristici: Peretii vasului au o grosime de 4mm. In interior, vasul prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi.   Emailul vitros, materialul folosit la finisarea exterioara a vaselor din fonta Lava, este obtinut prin pulverizarea la temperaturi de 750 – 850°C a prafului de sticla. Acesta adera la suprafata vasului creand un strat protector ce ajuta de asemenea la distribuirea optima a caldurii. Capacul este plat si prezinta pe interior niste mici proeminente asigurandu-se astfel pastrarea in interior a umiditatii. Datorita acestor caracteristici, in interiorul vasului se formeaza un efect de „ploaie” ce intensifica aromele si usureaza procesul de gatit. Baza vasului are 5mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv la inductie. Nu se foloseste la cuptorul cu microunde.
Brand: LAVA
Categoria: Cratite /
Cratita fonta LAVA, 28cm, 6.7l (Negru)
Cratita fonta LAVA, 28cm, 6.7l (Negru)

Cratita fonta LAVA, 28cm, 6.7l (Negru)

Cratita fonta LAVA, 24cm, 4.5l (Verde) de la LAVA

Cratita marca Lava, diametru 24 cm, 4,5 l capacitate, fabricata din fonta. Fonta este un material care se incalzeste greu dar, odata incalzit, retine foarte bine caldura un timp indelungat. Vasele din fonta sunt potrivite pentru majoritatea tehnicilor de gatit, fie ca vorbim de prajire, gatitul la foc mic sau in cuptor.   Caracteristici: Peretii vasului au o grosime de 4mm. In interior, vasul prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi.   Emailul vitros, materialul folosit la finisarea exterioara a vaselor din fonta Lava, este obtinut prin pulverizarea la temperaturi de 750 – 850°C a prafului de sticla. Acesta adera la suprafata vasului, creand un strat protector ce ajuta, de asemenea, la distribuirea optima a caldurii. Capacul este plat si prezinta pe interior mici proeminente, asigurandu-se astfel pastrarea in interior a umiditatii. Datorita acestor caracteristici, in interiorul vasului se formeaza un efect de „ploaie” ce intensifica aromele si usureaza procesul de gatit.   Baza vasului are 5mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv pe inductie. Nu se foloseste la cuptorul cu microunde.
Brand: LAVA
Categoria: Cratite /
Cratita fonta LAVA, 24cm, 4.5l (Verde)
Cratita fonta LAVA, 24cm, 4.5l (Verde)

Cratita fonta LAVA, 24cm, 4.5l (Verde)

Cratita fonta LAVA, 16cm, 1l (Rosie) de la LAVA

Cratita marca Lava, diametru 16 cm, 1 L capacitate, fabricata din fonta.   Fonta este un material care se incalzeste greu dar, odata incalzit, retine foarte bine caldura un timp indelungat. Vasele din fonta sunt potrivite pentru majoritatea tehnicilor de gatit, fie ca vorbim de prajire, gatitul la foc mic sau in cuptor.   Caracteristici: Peretii vasului au o grosime de 4mm. In interior, vasul prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi.   Emailul vitros, materialul folosit la finisarea exterioara a vaselor din fonta Lava, este obtinut prin pulverizarea la temperaturi de 750 – 850°C a prafului de sticla. Acesta adera la suprafata vasului, creand un strat protector ce ajuta, de asemenea, la distribuirea optima a caldurii. Capacul este plat si prezinta pe interior mici proeminente, asigurandu-se astfel pastrarea in interior a umiditatii. Datorita acestor caracteristici, in interiorul vasului se formeaza un efect de „ploaie” ce intensifica aromele si usureaza procesul de gatit.   Baza vasului are 5mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv pe inductie. Nu se foloseste la cuptorul cu microunde.
Brand: LAVA
Categoria: Cratite /
Cratita fonta LAVA, 16cm, 1l (Rosie)
Cratita fonta LAVA, 16cm, 1l (Rosie)

Cratita fonta LAVA, 16cm, 1l (Rosie)

Cratita cu capac Demeyere, 16cm, 1.5l (Inox) de la Demeyere

Cratita cu capac, marca Demeyere, 16 cm diametru, 1,5 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si manere din inox sudate. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei Silvinox®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®.   Capacul este din inox 18/10 cu aspect lucios.   Termen de garantie 10 ani.   Material multistratificat de ultima generatie Materialul multistratificat 7-Ply are o grosime intre 3 si 3,3mm distribuind caldura uniform de jos in sus pe intreaga suprafata a vasului.   Toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafetele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau Silvinox® (in functie de gama). Manerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantand un proces de gatit igienic.   Eficienta maxima pe toate suprafetele de gatire Cratitele Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Datorita folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba in orice moment sursa de caldura fara a compromite eficienta.   Nu doar functionale dar si estetice Demeyere gaseste important in a produce oale, cratite sau tigai ce beneficiaza de un aspect deosebit, in procesul de design fiind implicati designeri renumiti la nivel national si international. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spalari in masina de spalat vase, uzura profesionala ori semi-profesionala. Mai mult, Demeyere ofera produselor sale o garantie de 30 de ani.
Brand: Demeyere
Categoria: Cratite /
Cratita cu capac Demeyere, 16cm, 1.5l (Inox)
Cratita cu capac Demeyere, 16cm, 1.5l (Inox)

Cratita cu capac Demeyere, 16cm, 1.5l (Inox)

Set pentru gatit la aburi Demeyere, 20cm, 3l (Inox) de la Demeyere

Set pentru gatit la aburi, 3 piese marca Demeyere din inox 18/10.   Contine: Cratita cu capac, 20 cm diametru, 3 l, Vas detasabil cu sita, 20 cm.   Vasele au aspect mat si manere sudate din inox.   Baza cratitei este de 4 mm grosime avand aplicata tehnologia Triplinduc®.   Tehnologia Triplinduc® rezulta din combinarea a 3 aliaje speciale ce ofera produselor Demeyere compatibilitatea cu toate tipurile de plita, inclusiv cu inductie. Marea majoritate a producatorilor de plite cu inductie recomanda aceasta tehnologie Triplinduc® Demeyere.   Capacul este din inox 18/10 cu aspect lucios.   Se poate spala la masina de spalat vase.
Brand: Demeyere
Categoria: Cratite /
Set pentru gatit la aburi Demeyere, 20cm, 3l (Inox)
Set pentru gatit la aburi Demeyere, 20cm, 3l (Inox)

Set pentru gatit la aburi Demeyere, 20cm, 3l (Inox)

Cratita ovala fonta LAVA, 12cm, 0.5l (Rosu) de la LAVA

Cratita ovala cu capac, marca Lava, dimensiuni 12 x 6 x 9 cm, 0.5 L capacitate, fabricata din fonta. Fonta este un material care se incalzeste greu dar, odata incalzit, retine foarte bine caldura un timp indelungat. Vasele din fonta sunt potrivite pentru majoritatea tehnicilor de gatit, fie ca vorbim de prajire, gatitul la foc mic sau in cuptor.   Caracteristici: Peretii vasului au o grosime de 4mm. In interior, vasul prezinta un strat de email negru ce faciliteaza crearea unei suprafete anti-adezive atunci cand se gateste folosind grasimi.   Emailul vitros, materialul folosit la finisarea exterioara a vaselor din fonta Lava, este obtinut prin pulverizarea la temperaturi de 750 – 850°C a prafului de sticla. Acesta adera la suprafata vasului, creand un strat protector ce ajuta, de asemenea, la distribuirea optima a caldurii. Capacul este plat si prezinta pe interior mici proeminente, asigurandu-se astfel pastrarea in interior a umiditatii. Datorita acestor caracteristici, in interiorul vasului se formeaza un efect de „ploaie” ce intensifica aromele si usureaza procesul de gatit. Baza vasului are 5mm grosime si face posibila utilizarea vaselor Lava pe toate tipurile de plita, inclusiv pe inductie. Nu se foloseste la cuptorul cu microunde.
Brand: LAVA
Categoria: Cratite /
Cratita ovala fonta LAVA, 12cm, 0.5l (Rosu)
Cratita ovala fonta LAVA, 12cm, 0.5l (Rosu)

Cratita ovala fonta LAVA, 12cm, 0.5l (Rosu)