Baterie Laptop MMDHP137, HP, Li-Ion 6 celule de la MMD

Produsele comercializate sunt fabricate din celule de cea mai buna calitate, Tip A, cu invelis de aluminiu, respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL si/sau ISO 9001 9002, sunt puse in vanzare numai dupa ce au trecut toate testele de calitate. Acumulatorul (Bateria) este compatibil(a) cu urmatoarele modele de Laptop HP seriile: Pavilion dv3-1000, Pavilion dv3z-1000, Pavilion dv3-1001TX, etc. Cum previn deteriorarea unui acumulator de Laptop? – Efectuand un ciclu de incarcat-descarcat o data la 30 de zile – Efectuand Inchiderea/Oprirea Laptop-ului din modulul Shut-down sau Hibernate. – Daca nu folositi acumulatorul recomandam incarcarea completa si depozitarea(in ambalajul original) intr-un loc racoros, ferit de umezeala si variatii de temperature si efectuarea unui ciclu de incarcare-descarcare la cel putin 90 de zile. Putem determina timpul de functionare a unui acumulator nou achizitionat? – Timpul de functionare a unui acumulator nou este dificil de determinat, poate fi doar aproximat. In general acumulatorul ar trebuie sa aiba aceeasi performanta ca cel schimbat, dar trebuie tinut cont de capacitate(capacitate mAh NU numar celule). – Autonomia unui acumulator depinde de solicitarile facute de sistem in timpul utilizarii dar si de vechimea Laptop-ului. Cele mai dese solicitari care duc la o utilizare mai scurta a acumulatorului sunt: utilizarea ecranului la luminozitate ridicata, utilizarea hard disk-ului la capacitate maxima, difuzoare pornite, Bluetooth pornit, wireless in functionare, dar si a altor accesorii externe conectate(Stick USB, mouse, etc.)
Brand: MMD
Categoria: Baterii Laptop /
Baterie Laptop MMDHP137, HP, Li-Ion 6 celule
Baterie Laptop MMDHP137, HP, Li-Ion 6 celule

Baterie Laptop MMDHP137, HP, Li-Ion 6 celule

Baterie Laptop MMDCOMPAQ133, HP, Li-Ion 6 celule de la MMD

Produsele comercializate sunt fabricate din celule de cea mai buna calitate, Tip A, cu invelis de aluminiu, respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL si/sau ISO 9001 9002, sunt puse in vanzare numai dupa ce au trecut toate testele de calitate. Acumulatorul (Bateria) este compatibil(a) cu urmatoarele modele de Laptop Compaq seriile: Mini CQ10-600 / Mini 110-3600, etc. Cum previn deteriorarea unui acumulator de Laptop? – Efectuand un ciclu de incarcat-descarcat o data la 30 de zile – Efectuand Inchiderea/Oprirea Laptop-ului din modulul Shut-down sau Hibernate. – Daca nu folositi acumulatorul recomandam incarcarea completa si depozitarea(in ambalajul original) intr-un loc racoros, ferit de umezeala si variatii de temperature si efectuarea unui ciclu de incarcare-descarcare la cel putin 90 de zile.. Putem determina timpul de functionare a unui acumulator nou achizitionat? – Timpul de functionare a unui acumulator nou este dificil de determinat, poate fi doar aproximat. In general acumulatorul ar trebuie sa aiba aceeasi performanta ca cel schimbat, dar trebuie tinut cont de capacitate(capacitate mAh NU numar celule). – Autonomia unui acumulator depinde de solicitarile facute de sistem in timpul utilizarii dar si de vechimea Laptop-ului. Cele mai dese solicitari care duc la o utilizare mai scurta a acumulatorului sunt: utilizarea ecranului la luminozitate ridicata, utilizarea hard disk-ului la capacitate maxima, difuzoare pornite, Bluetooth pornit, wireless in functionare, dar si a altor accesorii externe conectate(Stick USB, mouse, etc.)
Brand: MMD
Categoria: Baterii Laptop /
Baterie Laptop MMDCOMPAQ133, HP, Li-Ion 6 celule
Baterie Laptop MMDCOMPAQ133, HP, Li-Ion 6 celule

Baterie Laptop MMDCOMPAQ133, HP, Li-Ion 6 celule

Baterie Laptop MMDTOSHIBA171, Li-Ion 6 celule de la MMD

Produsele comercializate sunt fabricate din celule de cea mai buna calitate, Tip A, cu invelis de aluminiu, respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL si/sau ISO 9001 9002, sunt puse in vanzare numai dupa ce au trecut toate testele de calitate. Acumulatorul (Bateria) este compatibil(a) cu urmatoarele modele de Laptop Toshiba seriile: Satellite Pro S500, Satellite Pro S750 / Tecra A11, Tecra M11, Tecra S11, etc. Cum previn deteriorarea unui acumulator de Laptop? – Efectuand un ciclu de incarcat-descarcat o data la 30 de zile – Efectuand Inchiderea/Oprirea Laptop-ului din modulul Shut-down sau Hibernate. – Daca nu folositi acumulatorul recomandam incarcarea completa si depozitarea(in ambalajul original) intr-un loc racoros, ferit de umezeala si variatii de temperature si efectuarea unui ciclu de incarcare-descarcare la cel putin 90 de zile.. Putem determina timpul de functionare a unui acumulator nou achizitionat? – Timpul de functionare a unui acumulator nou este dificil de determinat, poate fi doar aproximat. In general acumulatorul ar trebuie sa aiba aceeasi performanta ca cel schimbat, dar trebuie tinut cont de capacitate(capacitate mAh NU numar celule). – Autonomia unui acumulator depinde de solicitarile facute de sistem in timpul utilizarii dar si de vechimea Laptop-ului. Cele mai dese solicitari care duc la o utilizare mai scurta a acumulatorului sunt: utilizarea ecranului la luminozitate ridicata, utilizarea hard disk-ului la capacitate maxima, difuzoare pornite, Bluetooth pornit, wireless in functionare, dar si a altor accesorii externe conectate(Stick USB, mouse, etc.)
Brand: MMD
Categoria: Baterii Laptop /
Baterie Laptop MMDTOSHIBA171, Li-Ion 6 celule
Baterie Laptop MMDTOSHIBA171, Li-Ion 6 celule

Baterie Laptop MMDTOSHIBA171, Li-Ion 6 celule

Baterie Laptop MMDDELL1115, Dell, Li-Ion 6 celule de la MMD

Produsele comercializate sunt fabricate din celule de cea mai buna calitate, Tip A, cu invelis de aluminiu, respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL si/sau ISO 9001 9002, sunt puse in vanzare numai dupa ce au trecut toate testele de calitate. Acumulatorul (Bateria) este compatibil(a) cu urmatoarele modele de Laptop Dell seriile: XPS 14Z, XPS 14Z-L412x, XPS 14Z-L412z, XPS L412x, XPS L412z , etc. Cum previn deteriorarea unui acumulator de Laptop? – Efectuand un ciclu de incarcat-descarcat o data la 30 de zile – Efectuand Inchiderea/Oprirea Laptop-ului din modulul Shut-down sau Hibernate. – Daca nu folositi acumulatorul recomandam incarcarea completa si depozitarea(in ambalajul original) intr-un loc racoros, ferit de umezeala si variatii de temperature si efectuarea unui ciclu de incarcare-descarcare la cel putin 90 de zile.. Putem determina timpul de functionare a unui acumulator nou achizitionat? – Timpul de functionare a unui acumulator nou este dificil de determinat, poate fi doar aproximat. In general acumulatorul ar trebuie sa aiba aceeasi performanta ca cel schimbat, dar trebuie tinut cont de capacitate(capacitate mAh NU numar celule). – Autonomia unui acumulator depinde de solicitarile facute de sistem in timpul utilizarii dar si de vechimea Laptop-ului. Cele mai dese solicitari care duc la o utilizare mai scurta a acumulatorului sunt: utilizarea ecranului la luminozitate ridicata, utilizarea hard disk-ului la capacitate maxima, difuzoare pornite, Bluetooth pornit, wireless in functionare, dar si a altor accesorii externe conectate(Stick USB, mouse, etc.)
Brand: MMD
Categoria: Baterii Laptop /
Baterie Laptop MMDDELL1115, Dell, Li-Ion 6 celule
Baterie Laptop MMDDELL1115, Dell, Li-Ion 6 celule

Baterie Laptop MMDDELL1115, Dell, Li-Ion 6 celule

Baterie Laptop MMDACER130, Li-Ion 6 celule de la MMD

Produsele comercializate sunt fabricate din celule de cea mai buna calitate, Tip A, cu invelis de aluminiu, respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL si/sau ISO 9001 9002, sunt puse in vanzare numai dupa ce au trecut toate testele de calitate. Acumulatorul (Bateria) este compatibil(a) cu urmatoarele modele de Laptop Acer seriile: Aspire One A110, Aspire One A150, Aspire One D150, D250, Aspire One P531h, Aspire One ZG5, Aspire One Pro 531F, Aspire One Pro 531H, etc. Cum previn deteriorarea unui acumulator de Laptop? – Efectuand un ciclu de incarcat-descarcat o data la 30 de zile – Efectuand Inchiderea/Oprirea Laptop-ului din modulul Shut-down sau Hibernate. – Daca nu folositi acumulatorul recomandam incarcarea completa si depozitarea(in ambalajul original) intr-un loc racoros, ferit de umezeala si variatii de temperature si efectuarea unui ciclu de incarcare-descarcare la cel putin 90 de zile.. Putem determina timpul de functionare a unui acumulator nou achizitionat? – Timpul de functionare a unui acumulator nou este dificil de determinat, poate fi doar aproximat. In general acumulatorul ar trebuie sa aiba aceeasi performanta ca cel schimbat, dar trebuie tinut cont de capacitate(capacitate mAh NU numar celule). – Autonomia unui acumulator depinde de solicitarile facute de sistem in timpul utilizarii dar si de vechimea Laptop-ului. Cele mai dese solicitari care duc la o utilizare mai scurta a acumulatorului sunt: utilizarea ecranului la luminozitate ridicata, utilizarea hard disk-ului la capacitate maxima, difuzoare pornite, Bluetooth pornit, wireless in functionare, dar si a altor accesorii externe conectate(Stick USB, mouse, etc.)
Brand: MMD
Categoria: Baterii Laptop /
Baterie Laptop MMDACER130, Li-Ion 6 celule
Baterie Laptop MMDACER130, Li-Ion 6 celule

Baterie Laptop MMDACER130, Li-Ion 6 celule

Baterie Laptop MMDSONY119, Li-Ion 6 celule de la MMD

Produsele comercializate sunt fabricate din celule de cea mai buna calitate, Tip A, cu invelis de aluminiu, respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL si/sau ISO 9001 9002, sunt puse in vanzare numai dupa ce au trecut toate testele de calitate. Acumulatorul (Bateria) este compatibil(a) cu urmatoarele modele de Laptop Sony seriile: VAIO VGN-TX: VAIO VGN-TX15C/W, VAIO VGN-TX16C, VAIO VGN-TX16C/W, VAIO VGN-TX16GP/W, VAIO VGN-TX16LP/W, VAIO VGN-TX16SP/W, VAIO VGN-TX16TP, VAIO VGN-TX17C/B, VAIO VGN-TX17C/L, VAIO VGN-TX17GP/B, VAIO VGN-TX17GP/W, VAIO VGN-TX17TP, VAIO VGN-TX1HP, VAIO VGN-TX1HP/W, VAIO VGN-TX1XP, VAIO VGN-TX1XP/B, VAIO VGN-TX1XP/L, VAIO VGN-TX25C, VAIO VGN-TX25C/W, VAIO VGN-TX26C, VAIO VGN-TX26C/B, VAIO VGN-TX26C/T, VAIO VGN-TX26C/W, VAIO VGN-TX26GP/W, VAIO VGN-TX26LP/W, VAIO VGN-TX26TP, VAIO VGN-TX26TP/W, VAIO VGN-TX27CP, VAIO VGN-TX27CP/B, VAIO VGN-TX27CP/L, VAIO VGN-TX27LP/B, VAIO VGN-TX27TP, VAIO VGN-TX27TP/B, VAIO VGN-TX28CP, VAIO VGN-TX28CP/L, VAIO VGN-TX2HP/W, VAIO VGN-TX2XP/B, VAIO VGN-TX2XP/L, VAIO VGN-TX36C, VAIO VGN-TX36TP, VAIO VGN-TX37CP, VAIO VGN-TX37TP, VAIO VGN-TX38CP, VAIO VGN-TX3HP/W, VAIO VGN-TX3XP/B, VAIO VGN-TX3XP/L, VAIO VGN-TX50B/B, VAIO VGN-TX51B/B, VAIO VGN-TX52B/B, VAIO VGN-TX56C, VAIO VGN-TX56CN, VAIO VGN-TX56C/W, VAIO VGN-TX56GN/W, VAIO VGN-TX57CN, VAIO VGN-TX57GN/B, VAIO VGN-TX57GN/T, VAIO VGN-TX58CN, VAIO VGN-TX5MN/W, VAIO VGN-TX5VN/L, VAIO VGN-TX5XN/B, VAIO VGN-TX610P/B, VAIO VGN-TX630P/B, VAIO VGN-TX650P/B, VAIO VGN-TX651PB, VAIO VGN-TX670P/B, VAIO VGN-TX670P/W, VAIO VGN-TX72B/B, VAIO VGN-TX73B/B, VAIO VGN-TX750P/B, VAIO VGN-TX770P/B, VAIO VGN-TX770PBK1, VAIO VGN-TX770P/T, VAIO VGN-TX770PTK1, VAIO VGN-TX770P/W, VAIO VGN-TX770PWK1, VAIO VGN-TX790PK1, VAIO VGN-TX790P/L, VAIO VGN-TX800, VAIO VGN-TX850PB, VAIO VGN-TX90PS, VAIO VGN-TX90PS1, VAIO VGN-TX90PS3A, VAIO VGN-TX90S, VAIO VGN-TX91PS, VAIO VGN-TX91S, VAIO VGN-TX92PS, VAIO VGN-TX92S, VAIO VGN-TX93HS, VAIO VGN-TX93NS, VAIO VGN-TX93S, etc. / VAIO VGN-TXN: VAIO VGN-TXN15P/B, VAIO VGN-TXN15P/W, VAIO VGN-TXN17P7, VAIO VGN-TXN17P/B, VAIO VGN-TXN17P/T, VAIO VGN-TXN19P/L, VAIO VGN-TXN25FN, VAIO VGN-TXN25N/B, VAIO VGN-TXN25N/W, VAIO VGN-TXN27CN, VAIO VGN-TXN27N/B, VAIO VGN-TXN27N/T, VAIO VGN-TXN27N/W, VAIO VGN-TXN29N/L, etc. Cum previn deteriorarea unui acumulator de Laptop? – Efectuand un ciclu de incarcat-descarcat o data la 30 de zile – Efectuand Inchiderea/Oprirea Laptop-ului din modulul Shut-down sau Hibernate. – Daca nu folositi acumulatorul recomandam incarcarea completa si depozitarea(in ambalajul original) intr-un loc racoros, ferit de umezeala si variatii de temperature si efectuarea unui ciclu de incarcare-descarcare la cel putin 90 de zile.. Putem determina timpul de functionare a unui acumulator nou achizitionat? – Timpul de functionare a unui acumulator nou este dificil de determinat, poate fi doar aproximat. In general acumulatorul ar trebuie sa aiba aceeasi performanta ca cel schimbat, dar trebuie tinut cont de capacitate(capacitate mAh NU numar celule). – Autonomia unui acumulator depinde de solicitarile facute de sistem in timpul utilizarii dar si de vechimea Laptop-ului. Cele mai dese solicitari care duc la o utilizare mai scurta a acumulatorului sunt: utilizarea ecranului la luminozitate ridicata, utilizarea hard disk-ului la capacitate maxima, difuzoare pornite, Bluetooth pornit, wireless in functionare, dar si a altor accesorii externe conectate(Stick USB, mouse, etc.)
Brand: MMD
Categoria: Baterii Laptop /
Baterie Laptop MMDSONY119, Li-Ion 6 celule
Baterie Laptop MMDSONY119, Li-Ion 6 celule

Baterie Laptop MMDSONY119, Li-Ion 6 celule